Min 1996 Ford Windstar Vevar över men startar inte

Saker kan gå fel på äldre fordon på bara några sekunder , och en 1996 Ford Windstar passar den kategorin . Det kan vara förbryllande att försöka räkna problemet ut . Men att fordonet vevar men inte kommer att köra kanske inte är så allvarlig en reparation som det kan verka . En liten bil detektivarbete kommer få Windstar tillbaka på vägen på nolltid , även om du inte är en professionell mekaniker . Om inget du försöker löser problemet bör du ringa då på ett professionellt . Instruktioner
1

Kontrollera att det finns gas i tanken . Den gas mätare kan vara felaktig och inte ger en sann läsning om mängden gas i fordonet .
2

Rengör batteriets inlägget kablarna och dra åt dem om de verkar löst . Batteri städredskap finns på alla bildelar butiker .
3

Kontrollera bränslefiltret för träskor som hindrar bränslet från att komma till bränsleinsprutarna . Lyssna efter ett surrande ljud när du slår på tändningen . Detta kommer att ange om bränslepumpen fungerar .
4

Undersök säkringar och reläer i elcentralen för en trasig säkring . En dålig säkring kommer att orsaka en motor fungerar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65522.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.