1995 Ford Probe GT startproblem

Starta problem i din 1995 Ford Probe kan orsakas av många olika frågor. De centrala symtomen inkluderar: veva men inte starta, ingen igångdragningen och svårstartad. Alla dessa symptom kan orsakas av flera problem, och några av symptomen har en gemensam orsak. Igångdragning men No Starta

När din 1995 Ford Probe vevar över men inte startar, det finns flera komponenter som kan orsaka det här problemet. En huvudfråga är att motorn blir lite att inget bränsle. Denna brist på bränsle kan orsakas av en defekt bränslepump, dålig bränslepump relä, blåst bränslepump säkringen, igensatt bränslefilter eller ens en trasig bränsleledning. Felaktig gnista kan orsaka detta. Andra frågor att överväga att inkludera en sviktande tändspole, spruckna eller slitna tändstift kablar, en sprucken fördelarlocket eller en sviktande ECU.
Ingen Igångdragning eller svag Veva
p Om motorn inte vända när du vrider om nyckeln, du troligtvis har ett batteri med inte tillräckligt ampere att veva runt motorn, en sviktande generator eller en överdriven spänning oavgjort, med nyckeln off, är också vanliga orsaker till ett svagt batteri i sonden. Det finns andra orsaker till det här problemet också, bland annat lösa ledningar, en sviktande startmotor eller ens en trasig tändningslåset.
Svårstartad

Din Ford Sonden kan börja lätt ibland men ibland tar upprepade försök att få motorn att vända. Detta orsakas oftast av lågt bränsletryck på grund av en sviktande bränslepump, igensatt bränslefilter eller ens en läckande insprutare. Det kan också orsakas av ett vakuum läcka eftersom detta kan orsaka att tändningen vara avancerad, vilket orsakar svår start. En annan fråga kan vara med tändgnista, som orsakas av en brist tändningskabeln, en sprucken distributör eller ens en sliten tändning rotor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65284.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.