Hur du hittar den Scan Tool Connection i en '92 Accord

Mechanics använda ett felsökningsverktyg på moderna bilar för att identifiera specifika problem med fordon "motorsystem. De ansluter Scan verktyget till en adapter i en bil, och scannern tar emot koder motorproblem från bilens dator. Koderna avser vissa speciella defekta komponenter i bilen. När felkoder har samlats och de problem som identifierats av koderna få fast, använder mekanikern verktyget för att återställa koden, som stänger av bilens "Check Engine" light. Du kan hitta adaptern Scan verktyget på 1992 Accord på kort tid om du vet var du ska leta. Allt du behöver är en hylsnyckel set. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna den främre passagerardörren på 1992 Accord. Nå under framför passagerarsätet och dra i spaken sätet utgåvan upp. Skjut hela stolen så långt tillbaka som det går.
2

Knäböj och positionera dig så att du kan se botten av instrumentbrädan. Demontera fästskruvarna från läppen av trim som döljer instrumentpanelen inälvor. Sänk trim från din Accord instrumentbrädan och ställ in den tillsammans med sina bultar på förarsätet.
3

Lokalisera felsökningsverktyget kontakten under instrumentbrädan. Den kontakten ser ut som ett kabelnät plugg men kommer inte att ha något ansluten till den. Om du tittar nära det nedre högra hörnet av handskfacket dörren, under instrumentbrädan ser du kontakten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65738.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.