Hur Auto Larm kan orsaka ett dött batteri

Ingenting är mer frustrerande och förvirrande än när du närmar dig din bil efter att den har parkerat över natten, du klickar på ditt larm nyckelbricka för att avväpna det och du hör ett udda eller långsam drill istället för den traditionella pip-pip från din bil. Då du försöker starta bilen och batteriet är nästan eller helt död. Detta problem är väldigt vanligt, men det finns ingen riktig fix för det. Du måste bara vara beredd att någon gång det urladdade batteriet syndrom uppträda. Orsak

Många auto larm har bo i en "på"-läget när bilen står stilla och avstängd. Detta på läget är igång automatiskt när bilen låses. Att driva larmsystemet, är ledningarna anslutas till en ledning från bilbatteriet. Detta innebär att systemet drar batteriet när bilen är avstängd och inte laddar batteriet. Över tiden, detta påfrestande av energi kan leda till att batteriet misslyckande. Addera Batteri

De vanligaste förekomster av ett dött batteri från ett larm inträffar vanligen sent i livet av bilbatteriet. När ett bilbatteri får fem eller sex år i ålder, håller den inte sin laddning också. Om batteriet är redan går dåligt, en billarm dragningskraft när bilen är avstängd kommer att sätta det gamla batteriet över kanten och göra det nonfunctional för start. Bra bilbatterier visar detta problem, att kunna hantera larmsystemet dra mycket längre än som parkerat över natten eller ett par dagar.
Installation Method

Många auto larm installeras på bilfabrik, så konstruktionen av larmet är integrerad i den mest strömsnåla uppkopplingen för just bil. Men, om larmet är installerat som en eftermarknad tillägg, ibland mekaniken kan installera uppkopplingar i fel lägen. Detta kan leda till larmsystemet att dra mer ström från batteriet än den behöver. Detta misstag i sin tur kan dra ner bilbatterier mycket snabbare än normalt.
Kortslutning Problem

inte så vanligt problem som kan orsaka ett batteri sap med ett billarm är en kortslutning. Detta är när en sliten tråd orsakar en intermittent anslutning med en annan metalldel. Avgiften till systemet får dras ut ur kretsen och jordad i bilen del eller ram. Om anslutningen varar tillräckligt länge, kan den dra in batteriet tills det är dött. Endast en mekaniker kommer att finna detta problem genom att gå igenom hela dragningen av larmet, efter pausen eller exponering. Byta bilbatteriet bara fortsätter problemet tills det nya batteriet dör också.
Välja larm

den bästa auto larm för energieffektivitet och utan tvekan säkerhet är de som skär antändning av en bil i stället för att bara brus när bilen bråkar. Med en tändning klippa, går bilen ingenstans om det inte bogseras. Detta innebär mycket mindre strömförbrukning än en full-sensorisk modell utformad för att göra ljud när bilen är störd. Konsumenterna bör väga de funktioner som är standard med en fabriksinstallerad larm kontra vad som erbjuds efter-marknaden. Om du hittar en bil med en fabriksinstallerad larm modell och en tändning skärningsfeature, kan det vara det bästa av två världar, i synnerhet för ditt bilbatteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64965.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.