Hur Testa Bränsletryck på en Oldsmobile

Kontrollera bränsletrycket i en Oldsmobile är en del av den rutinmässiga underhållet av ett fordon. Om trycket är för högt kan det orsaka dålig gas körsträcka och svart rök, medan om det är för lågt kan motorn ur funktion. Bränslepumpen och tryck systemet samarbetar för att hålla en bils motor igång smidigt. En check engine ljus, dålig gas körsträcka och rök är alla indikatorer som du kan behöva för att testa bränsletrycket. Saker du behöver
Oldsmobile bil manuell
Bränsletrycksmätare
GM adaptrar
Penna /penna
Paper
Visa fler instruktioner
1

Konsultera Oldsmobile bil manuell specifik modell av din bil för att hitta platsen för bränsletrycket testporten. Dessa kommer ofta med bilen när köpte, men om den saknas, kan man beställas direkt från GM, tillverkaren av Oldsmobile.
2

Fäst munstycket änden av bränsle tryckmätare på prov port. Om det inte passar kan du behöva en adapter tillverkats speciellt för GM bilar. Det kan vara nödvändigt att ha en person att hålla mätaren medan en annan kör fordonet.
3

Vrid tändningsnyckeln till "tillbehör" inställningen och skriva ner spårvidd avläsningar. Detta kommer att vara startskottet referensnumret. Den Oldsmobile bil handboken har specifikationerna för bränsletrycket i den del av handboken som diskuterar tester bränsletrycket.
4

Starta bilen och låt den gå i fem minuter. Anteckna trycket betyg igen. Jämför de båda avläsningarna med de specifikationer som anges i bruksanvisningen. Om det finns en stor skillnad, kommer fordonet måste inspekteras för bränslefiltret eller bränsle reparationer pump.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65718.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.