Felsökning av en Honda CD-spelare Problem

CD-spelaren i din Honda fordon bör ge dig många års problemfri användning. Honda använder en integrerad anti-skip sensor inne i sina cd-spelare så att du kan njuta av dina favorit-CD-skivor när du kör i mindre än ideala vägförhållanden. Men över tiden, CD-spelaren kan sluta fungera eller slits ut från normal användning. Ersättnings-CD-spelare kan köpas från Honda eller från eftermarknaden tillverkare som specialiserat sig på bilens ljudanläggning. Innan du byter något, men du bör felsöka CD-spelaren för att se till att det är problemet, och inte CD. Saker du behöver
CD-rengöringssats
Visa fler instruktioner
1

Vrid tändningsnyckeln till läge "II" på din Honda att driva tillbehörskomponenter.
2

Vrid CD-spelaren genom att trycka på "On"-knappen på spelaren. Om CD-spelaren inte vill starta, kan du ha en trasig säkring.
3

Öppna säkringen panelen under rattstången och använda säkringsförteckningen på undersidan av säkringslocket att lokalisera säkringen för radio /CD-spelare.
4

Dra säkringen ur säkringen panelen med hjälp av säkringen avdragare monterad i säkringsskåpet.
5

Kontrollera metallbandet inne i säkringen. Om den är trasig eller bränns, byt sedan ut säkringen mot en ny säkring med samma amperetal. Om CD-spelaren fortfarande inte startar, då CD-spelaren har skadats och måste bytas ut.
6

Sätt i en CD i Honda CD-spelaren. Om CD-skivan hoppar eller har problem med att spela, mata ut skivan. Om du har möjlighet att slå på CD-spelaren, sätter rengöring CD från en CD-rengöringssats i spelaren. Den rengöring CD kommer att försiktigt rengöra linsen på Hondas CD-spelare. Om du har problem med att spela CD-skivor efter denna punkt, kan lasern i CD-spelaren är svag eller inte fungerar, vilket kommer att kräva ersättning av spelaren. Om din CD-spelare bara hoppar under körning, kan den anti-skip-funktionen i din CD-spelare skadas eller inte fungerar. Du måste ha CD-spelaren servas av Honda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64881.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.