Hur man installerar ett däck på en fälg

Även montering däck på fälgar är ganska enkelt, om det görs på fel sätt, kan det göra fordonet osäkert att köra. När du sätter ett däck på en fälg själv, vet hur mycket luft för att sätta på däcket och se till att den är balanserad. Om du har några frågor om att göra det själv, ta däcket och fälgen till en bilmekaniker. Saker du behöver
Däck järn
Tryckmätare
Visa fler instruktioner
1

Oil pärlan av däcket. Vilken som helst typ av olja kommer att göra, men inte mätta vulsten med olja. På en plan yta, montera däcket på fälgen. Gör detta genom att placera däcket över fälgen och tryck ner på däcket.
2

Använd ett däck järn och rotera den runt hjulet för att se till att däcket sitter jämnt på fälgen. För att göra detta, tryck på däck järn över kanten av hjulet och ungefär en halv tum i däcket. Däcket järnet blir något i hjulet, och du kommer att behöva för att försiktigt bända ut det genom att dra och manövrera sidan däck järn till sidan mot dig. Detta tvingar vulsten av däcket över kanten av hjulet. När du har gjort detta helt runt hjulet, har du fäst däcket på fälgen. Du måste hålla din hand på däcket, samtidigt som du arbetar med järn, och skjut däcket på plats.
3

Ta däcket till en däckverkstad och be dem att placera däck i ett spinn balans. Detta kommer att säkerställa att den är balanserad.
4

Pumpa däcket till tryckreglerings luft standarder. Använd en tryckmätare för att mäta trycket i vikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64874.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.