Hur vill kolla Pressure Bränslepump

Felaktigt bränsletryck är ett vanligt förbisett problem i många fordon. Om bränslepumpen ger för mycket tryck, kommer bränsle körsträcka lida. Om för lite tryck produceras, kommer motorn inte har tillräckligt med bränsle för att fungera, speciellt vid höga hastigheter. Utan bränsle tryckmätare, är det omöjligt att avgöra exakt hur mycket tryck bränslepumpen producerar. Pump tillverkar ofta ger trycket betyg, men dessa betyg är bara generella uppskattningar. Lyckligtvis kan en bränsletryck mätare enkelt installeras och ange den exakta mängden bränsle tryck pumpen producerar. Saker du behöver
Wrench kniv
Utility Review 2 slangklämmor
Bränsletrycksmätare
Standard skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta den negativa batteripolen från batteriets negativa inlägg med en skiftnyckel för att förhindra risken för brand.
2

Leta bränslepumpens utloppsledning. Bränslepumpar använder två bränsleledningar. En linje, som kallas inloppsledningen, förbinder bränsletanken till pumpen. Den andra linjen, som kallas "outlet" linje, ansluter bränslepumpen till bränsletillförsel-systemet. Leta här slangen genom att spåra den till motorn.
3

Cut genom utloppsledningen med en mattkniv för att skapa två separata ändar.
4

Slide a slangklämma över den kapade änden av varje bränsleledning.
5

Fäst skurna bränsleledningar till bränsle tryckmätare. Antingen en pil eller orden "IN" och "OUT" är stämplat på baksidan av mätaren bredvid två metallbeslag. Om mätaren har en pil, måste mätaren installeras så att pilen vänd mot bränsleavgivningssystem. Skjut linjen bränsletillförsel på kopplingen intill den punkt av pilen, och skjut linje som är ansluten till bränslepumpen på de återstående beslaget. Om mätaren har istället orden "IN" och "OUT", bränsleledningen ansluten till bränslepumpen passar in i "IN" montering, medan slutet av de skurna bilderna bränsle linan på den "OUT" montering.

6

Slide varje slang klämma till slutet av sin linje, där linjen går bränslemätaren. Dra åt skruven på slangklämman med en vanlig skruvmejsel för att fästa ledningarna på plats.
7

Anslut den negativa batterikabeln till batteriet, stäng av motorn på och observera nålen på bränslemätaren att bestämma bränsletrycket. Bränsletrycket är klassade i pounds per kvadrattum (psi).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64875.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.