Problem med en BMW 325xi

BMW 325xi har fått mycket höga betyg av både Automotive Recensioner och Edmunds, men Reparation Pal har noterat att det har varit tre återkallelser på fordonet. Enligt reparera Pal, har flera problem har inträffat till 325xi på cirka 60.000 miles. Dessa problem sträcker sig från CV stövlar slet på framsidan av BMW till sprickor i den bakre bromsskivan eller rotorer under tillverkningen. Rear Brake Rotor Crack

BMW 325xi utvecklat en spricka i de bakre broms rotorer under tillverkningsprocessen. Enligt reparera Pal, minst 799 bilar har denna defekt, och BMW har påmint om 325xi för detta problem. De defekta rotorer börjar producera en större eller allvarligare spricka när bromsarna tillämpas. Denna större spricka kan orsaka bromstrumman att separera från bromsnavet, så skivan slutar svarvning, men bromsnavet kommer att fortsätta att rotera och inte tillåta bromsarna att arbeta. Ägaren måste ta 325xi in generalagenten för att få denna återkallelse korrigeras korrekt.
Ledlagermekanism Bolt Problem

Suspensionen styrarm har en ledlagermekanism bult som inte var åtdragna korrekt på BMW 325xi. Denna bult lossnar långsamt över driften av BMW, så småningom bryta och orsaka bilen att inte kunna styras eller styras av operatören. Suspensionen är placerad under fordonet och vridlager bulten ligger intill varje hjul på 325xi. Ingen specifik hjulet har identifierats som den lösa vridlager bult, eftersom lös bult har identifierats på mer än en sida av fjädring. BMW 325xi ägaren måste ta bilen till återförsäljare för att få denna återkallelse korrigeras eller att ha hela fjädring kontrollgruppen ersätts.
Flera Kylsystem Misslyckanden

Vissa BMW 325xi ägare har klagat flera kylsystem fel inträffar samtidigt. De 325xi hade problem med vattenpumpen och termostaten samt kylaren, allt på samma gång. Ingen minns har utfärdats för denna kylsystem problem, men alla dessa komponenter behöva bytas på cirka 60.000 miles. Ingen primära gärningsmannen har visat sig orsaka detta multipla fel i kylsystemet, men återförsäljaravtalet kommer att ersätta alla komponenter så länge 325xi är fortfarande under fabriksgaranti eller en förlängd garanti.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65649.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.