Hur man fixar en Passat kod P1857

En " check engine" light är både alarmerande och uninformative varningssignal på bilens instrumentbräda , för att förstå orsaken till denna varningslampa , kan fordonet tas till en automatisk verkstad eller auto delar butiken för att hämta en mer exakt varning kod . Dessa koder ger en lista på möjliga orsaker till att kontrollera motorn ljus utseende . En Volkswagon Passat kod P1875 indikerar ett problem som orsakas av antingen motorns styrenhet eller transmissionsstyrmodulen . Instruktioner
1

Kontrollera modulen motorstyrenheten ( eller ECU ) vid en bilverkstad . ECU: n styr bränsle -luft blandning , tändningen och andra åtgärder som krävs för att en motor ska fungera .
2

Kontrollera modulen växellådsstyrningen ( TCU ) med en överföring reparation specialist . TCU samlar in data från sensorer både i bilen och i ECU för att beräkna den rätta tidpunkten för växling för att ge optimal hastighet , bränsleekonomi och växlingskvaliteten .
3

Välj en verkstad som är pålitlig och ger ett rimligt pris för reparationer . Har reparera dem ECU eller TCU , beroende på vilket som orsakar problemet i fordonet . När maskinen reparerats , övervaka prestanda på din bil genom att uppmärksamma hur bilen känns under körning och vara uppmärksam på eventuella instrumentpanelen varningar , återgå till din mekaniker om problemet kvarstår Addera ditt .
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68197.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.