Felsökning av en Ford Expedition

The Expedition är en fullstor SUV byggd av Ford Motor Company. Det infördes 1997 för att ersätta Ford Bronco. Olyckligtvis är expedition inte utan problem. När du behöver för att felsöka Expedition, lyckligtvis, behöver du inte vara en raketforskare. När du upptäcker ett problem, kommer du vill räkna ut först vad som orsakar det. Börja med de enklaste lösningarna, och arbeta dig upp till mer komplexa lösningar. Normalt är den enklaste orsaken och fixa det som behöver göras. Sedan arbeta dig upp till de mer komplexa lösningar, om det behövs. Instruktioner
1

Lyssna efter ett vinande ljud som kommer från motorn området. Detta är troligen servopumpen. Om bandet är i god form, och du hör ett vinande ljud när du vrider på rattlåset att låsa, då är det sannolikt den berömda Ford servopumpen problem. Utformningen av pumpen får den att gnälla när vrider på ratten. Servostyrningen kan fungera bra, men problemet är med remskivan på pumpen. Detta måste kontrolleras och ersättas med en ny remskiva.
2

Kontrollera om motorn stannar eller missar genom driving varvtalsområdet. Om detta händer din Ford Expedition, är problemet troligen ett igensatt bränslefilter. Däremot kan en mer allvarligt problem vara ojämn kompression i cylindrarna. Detta händer främst när expeditionen åldrar. Körsträcka, inte år, kommer att mäta hur gammal SUV är. När detta händer, måste du ta den till en mekaniker för att se om du kommer att behöva nya kolvringar installerade.
3

Lyssna för buller vid start av motorn. Slitna eller trasiga tänder på Expedition svänghjul oftast orsaka detta. Dock är det enklare lösning att kontrollera startmotorn s bultar eftersom detta kan göra att skaka eller skramla under starter.
4

Lyssna efter klickande ljud när du svänger runt hörnen. Detta orsakas oftast av CV joint boot rippning. Med den tid du kan höra klickande ljud, är den gemensamma bortom reparation förmågor i ett hem mekaniker. Det måste vara professionellt bearbetas och återuppbyggdes. På grund av den höga vinkeln på halv-axeln på expeditionen, kanske du märker CV lederna på halv-axeln klickar först.
5

Lyssna efter ljud medan du är i neutralläge med motorn igång . En skadad ingångsdrev lagret orsakar detta. Du kommer att behöva ha denna service av en kvalificerad mekaniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64055.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.