Tecknar motor Coil går dåligt

När du vrider på nyckeln för att starta bilen, uppstår en märklig process. Tolv volt produceras av ett batteri och omvandlas till tillräckligt med kraft för att starta motorn. Spolen tar gnistan från batteriet och skickar en mycket större gnista till dina kontakter, och motorn ryter. Utan en fungerande motor spole, kan det inte finnas någon gnista och inget vrål. Det är ganska avgörande för både dig och din bil. Symptomen på en brist motorns spole är subtila. När spolen har misslyckats, vet du det. Trög prestanda

en tändspole som inte är lite som en löpare i ett maratonlopp utan en komplett frukost. Han kan komma till slutet av loppet, men han kommer få det långsamt. En brist spole kan fortfarande producera en gnista, men hälften av vad bilen behöver köras effektivt. Din bil kan röra sig, men det kommer att vara trög.
Motorn går sedan slutar
p Om bilen körs när spolen misslyckas, kommer motorn stannar och startar inte igen. När spolen misslyckas, försvinner gnista från pluggarna. Med det tar gnistan den energi som behövs för att hålla motorn igång och motorn stängs av. Eftersom tändstiften leverera tändsystemet push den behöver, och spolen ger pluggar gnistan som krävs, utan att det kommer maskinen startar inte.
Motorn inte startar

Motorn startar inte över eftersom det inte finns någon ström går till tändstiften. Ett bilbatteri producerar 12 volt. Det tar tusentals att få systemet igång. När motorn spolen inte fungerar, är den el som produceras av batteriet inte konverteras. 12 volt är bara inte tillräckligt för att få jobbet gjort.
Testa
p Om du sätter en tändkabeln mot en god spiral, jorda den till ren metall och därefter starta bilen, kommer din belöning bli en fin, ljus, blå gnista. Ingen gnista, ingen el kommer från spolen, lägger upp detta till en defekt motor spole. Bänken test för en motor spole är okomplicerad. Lägg en platt skruvmejsel mot spolen och hitta en bit av ren metall, som en skruv. Tryck skruvmejseln till plåten för att jorda den. Be någon att starta bilen för dig och titta efter en gnista. Detta kommer att ge dig en känsla av makt som produceras av spolen. Bra gnista, bra coil - det är ett grundläggande begrepp. Var försiktig om du utför detta test. Se till att du inte luta sig mot någon metall, som fender. Håll handen på plasten delen av skruvmejsel och fötterna på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64622.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.