Tecken och symtom på Honda Civic Problem Transmission

Honda har haft transmission problem med sin Civic modeller tillverkade i början av 2000-talet, med den sämsta är i bilar tillverkade 2001. Honda kommer oftast reparera eventuella transmission problem att hantera sina modeller, så det är viktigt att ringa din lokala återförsäljare vid tecken på någon fråga. Varvar

Motorn kommer rev upp men bilen inte kommer att flytta in i växeln eller gå någonstans. Bilen kunde också växla ned långsammare än normalt, vilket orsakar skurar av hastighet i vissa fall.
Omvänd

En allvarligt symptom på en dålig överföring är att bilen kommer att tveka eller kommer inte backa upp alls när de sätts i omvänd.
RPM

Kontrollera RPM (varv per minut) i ditt fordon. Om varvtal överträffa 3500, då din sändning har troligen börjat halka.
Color of Fluid

Färgen på normal, ren transmissionsolja är röd. När transmissionen slirar, ändrar färgen på vätskan vanligen till en brunaktig färg. Addera Nätindikator

Tjänsten lampa på instrumentpanelen kan tyda på att överföringen är arbetar för hårt och är överhettad. Detta kan bero på ett mer allvarligt problem med överföringen. Om andra symptom på överföring problem finns och tjänsten tänds, får Civic checkat ut omedelbart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64569.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.