Min bil kommer inte att vidarebefordra NYS Inspektion

New York State kräver att alla fordon som drivs på vägen måste inspekteras. Inspektioner ska ske av en certifierad besiktningsman. Bilen måste ha en inspektion klistermärke som är aktuell i det nedre vänstra hörnet av vindrutan, med registrering klistermärke. Om din bil inte är upp till par det inte kan passera inspektion. Inspektörerna söker och kontrollera vissa saker för att se till att fordonet är säkert. Om någon av dessa saker är fel att bilen inte kommer att passera inspektion förrän de reparerats. Saker du behöver
tråd tester säkringar
reserv om det behövs
Replacement sensorer, om det behövs
Oil lökar
Replacement, som behövs
Bromsar, om det behövs

Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din instrumentpanel för att se om det finns varningslampor på medan fordonet körs. Använd en tråd tester för att kontrollera alla säkringar och byt eventuella sensorer, såsom syresensorn, som orsakar den "tjänsten motorn snart" lätta att vara på. Byt olja och kontrollera nivåerna av bilens andra vätskor för att få oljan lätt att gå ut, och att stoppa överhettning, kan alla bidra till din bil inte passerar NYS inspektion.
2

Take bilen till en verkstad som har en hiss om du fick höra ramen för din bil eller lastbil är anledningen till att det inte passera inspektion. Titta noga på det, letar efter svaga punkter, sprickor och överdriven rost. Bestäm om du vill att skräp fordonet på grund av dess dåliga ram eller om du vill ha den reparerad. Ta bevis för reparationer med dig när du försöker få det kontrollerade fordonet igen.
3

Testa alla lampor på bilen, inklusive strålkastare, bromsljus, back up lampor, blinkers och fyra-vägs lampor försiktighet. Byt ut alla glödlampor som inte tänder upp genom att ta bort skruvarna som håller ljuset locket på, ta bort den och byta lampan. Håll lampskyddet på plats och använd sedan skruvmejseln för att sätta skruvarna tillbaka genom hålen på locket för att säkra det på plats igen.
4

Fråga inspektören om din bil misslyckades på grund av utsläpp , om det är ett märke och modell av bil som kräver ett utsläpp test. Ta din bil till en certifierad mekaniker om bilen inte klarade NYS inspektion på grund av utsläpp som innebär att giftiga ångor släpps och fordonet är inte säkert att vara på väg.
5

Start din bil och ge den lite gas. Lyssna för att se om ditt avgassystem är skramlande och är alltför högt. Gå ner på händer och knän och faktiskt titta under bilen på avgassystemet för att se om något är ruttet, kommer hänga eller faller isär när ett fordon passerar inte NYS inspektion om bilens avgaser är i behov av reparationer. Byt ut avgaserna sedan försöka få det inspekteras igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65611.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.