BMW Mini Felsökning

BMW Mini betraktas av sina ägare och allmänheten som en rolig och tålig bil. BMW: s legendariska tysk ingenjörskonst bidrar till att säkerställa att Mini behåller sin fattning över tusentals miles och år av misshandel, men även de bästa bilarna inte är fria från fel. Som Minis träffa miles, en del av dessa bilens grundläggande brister börjar ytan, även om de flesta kan förhindras med några grundläggande förebyggande underhåll. Motor Stutter

Minis är ganska känsliga för bränslekvalitet, och vissa ägare har upptäckt att med låg kvalitet eller låg-oktan bränsle kan leda till usel prestanda. Om din motor börjar stamma, kör tills tanken är tom, och fylla den med ett högre oktantal bränsle och bränslesystem renare, liksom 104 + Octane Booster och Fuel System Cleaner.
Kylproblem

En av de få saker som BMW verkar kämpa med hela sin modellserie är kylsystemet misslyckande. Många BMW: s användning vattenpumpar med plast pumphjul, som är kända för att mjukna, chip och misslyckas, och radiatorer som kan bli lätt skadas eller igensatta av kylsystemet skräp. Mekanik rekommenderar kylsystemet spolas på vartannat oljebyte och byte av Minis vattenpumpen var 60.000 miles, och radiator varje 100.000 miles.
CVT Underlåtenhet

Scenariot: den stolta ägaren till en utrustad CVT Mini accelererar från ett tvärstopp när överföringen låter en hjärtskärande stöna och vägrar att flytta bilen. Om detta har hänt dig, så grattis, du är nu en del av Mini Exploderande skälen Transmission Club.For som ännu hemlig, har ett stort antal Mini CVT (kontinuerligt variabel transmission) imploderade spontant utan föregående meddelande. Tyvärr gör BMW inte gör reservdelar till dessa sändningar, så det enda alternativet är att ha en ny installerad för en inte oväsentlig summa på $ 7.000. Även om de flesta ägare som har upplevt detta hade överföringen ersätts, har mer än ett fåtal valt att helt enkelt använda sin trasiga Mini plus $ 7,000 reparation pengar för att köpa en ny, manuell växellåda Mini. Övre
Strut Mounts

Tidig Minis är kända för att uppleva spruckna fästen fjäderben efter överdriven körning på ojämna eller potholed vägar. Även BMW: s tekniska tjänsten bulletin rekommenderar en långt mer komplicerad strategi, kan detta potentiellt farligt tillstånd åtgärdas eller förhindras genom en mekaniker som är händig med en svetsare. Det enklaste och billigaste sättet är att svetsa en 1/8-tums stålplåt förstärkning till toppen av fästen fjäderben och ansluta dem till varandra och chassit med en eftermarknad torn stag.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64465.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.