Hur man identifierar en marin Förgasare

Vid undersökningen används bildelar, speciellt, förgasare, att veta vilka som är för bilar och som är avsedda för båtar är en användbar färdighet, speciellt om du arbetar i ett kustområde. Det finns unika aspekterna av en båt förgasare som en bil förgasare inte innefattar. Letar du efter dessa aspekter kommer att hjälpa skilja en typ från en annan snabbt. Saker du behöver
skiftnyckeln
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Undersök förgasaren runt sin float skål på undersidan av enheten. Leta efter tecken på extra tätning som om de är konstruerade för att hålla vatten ur aggregatet. Använd en Crescent skiftnyckel att öppna skålen upp för att få en bättre titt, om det behövs.
2

Använd en skruvmejsel eller skiftnyckeln för att öppna upp i förgasaren. Dra gasreglaget glida ut. Undersök gasspjället slidenheten vid toppen av förgasaren. Bekräfta om gasspjället är en fullt skjutbara design (fordonsindustrin) eller bara drar ut omkring tre fjärdedelar av vägen (marin stil).
3

Undersök metall typ som används på gasen slide själv - mer korrosiva signaler marin typ. Undersök spåren bilden passar in för överdrivet slitage som skulle signalera en bil användning -. Båt förgasare bo på en konstant hastighet med lite gaspådrag rörelse
4

Titta på overflow avluftning på enheten. Kontrollera om det är bara slangar som hänger löst (fordonsindustrin) eller om slangarna ansluter tillbaka in i förgasaren (marina) till rutten svämma tillbaka in i förgasaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67549.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.