Felsökning ytterbelysningen på en Ford Ranger

The Ranger är en liten pickup säljs av Ford sedan 1983 då den ersatte Courier, en lastbil byggd av Mazda i Japan och importeras till USA från Ford. Sedan 1994 har Ford Ranger byggts tillsammans med Mazda B-Series i en fabrik som delas av Ford och Mazda. Mazda B-aktier av serie alla sina viktiga komponenter med Ford Ranger, och därför kommer felsöka problem på B-serien vara samma som på Ranger. Saker du behöver
kryssmejsel
reservlampor
ersätter Relay
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och ta bort trim panel bakom strålkastaren ifråga. Kontrollera anslutningen modulen ansluten till ljuset, se till att den är ordentligt ansluten. Vrid glödlampan modul för att ta bort lökarna för inspektion. Goda lökar har en ansluten glödtråd inuti glödlampan, en dålig lampa kommer att ha en separerad glödtråd
2

Leta motorrummet säkringslådan och ta av locket.. Strålkastarna har två reläer, en för hög-beam lampor och en annan för låg-beam lampor. Slå på helljuset och halvljuset, se om de är båda ou, t eller om bara en är ute. Byt relä (er) för trasiga lampor (10A).
3

Sänk bakluckan för att komma åt den bakre lampan montering. Ta bort skruvarna på sidan av enheten för att dra enheten från baksidan av lastbilen. Kontrollera anslutningen moduler och inspektera bromsljus och blinker lökar för trasiga trådar.
4

Kontrollera motorrummet säkringsboxen för bromsljus relä. Reläet är inte märkt som strålkastarnas reläer, det blir säkringen kolumn 2, rad 19. Byt relä (20A).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64119.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.