Felsökning av en 2001 Ford Taurus Bilstereo

2001 års Ford Taurus är en full-size bil tillverkad av Ford Motor Company. Det började som en medelstor bil 1986 och har haft mer än 20 år av kontinuerlig produktion. Även om det verkar vara en populär bil, har det fortfarande många problem. En av dem är bilstereon. Eftermarknad enheter säljs för 2001 Taurus, men innan du byter ut enheten fabriken huvudet, felsöka problemet för att se exakt vad som är fel. Du kanske kan få problemet löst billigt. Saker du behöver Begagnad Ford DIN verktyg
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera radiomottagningen. Kontrollera antennen. Undersök kablaget för att se om det finns några skadade fläckar eller något slitna kablar. För att göra detta, måste du skjuta en uppsättning DIN verktyg i DIN-hålen på framsidan av stereon och dra stereoanläggning ut. Därifrån kan du inspektera ledningar för synliga skador.
2

Kontrollera om säkringar i Taurus proppskåp. Säkringsdosan är placerad under instrumentbrädan. Dra panelen säkringsdosan ned för att exponera säkringarna, och visuellt inspektera slutet av säkringen. Du bör kunna se om säkringen har hoppat genom att lysa en ficklampa på huvudet av säkringen. Byt stereo säkringen om det har poppat.
3

Kontrollera om distorsion i högtalarna. Om det finns distorsion, kanske du måste byta ut dina högtalare. Distortion är en indikation på att högtalarna inte kan hantera förstärkaren i stereoanläggning. Du måste ha en professionell installatör ersätta högtalarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64116.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.