Felsökning av en 2003 Jaguar XJR Taklucka

Jaguars XJ-seriens fordon inkluderar en separat inköpt eldriven taklucka med manuell parasoll. Taklucka funktioner inkluderar en tiltfunktion. Takluckan drivs av en brytare i takkonsolen och solskyddet kan öppnas manuellt och stängas med en pull-kopp. Problem med systemet kan vara relaterade till mekanisk drift, påverkan av omkopplaren och svårt att få tillgång pull-cup för solskydd. Dessa typer av problem kan rättas till genom att följa några felsökningssteg. Instruktioner
1

Vrid tändningsnyckeln till läge "1" eller "2" Om takluckan inte fungerar. Takluckan fungerar inte utan nyckel. Detta är delvis en säkerhetsåtgärd för att förhindra att barn leker med taket utan tillsyn.
2

Tryck kort på baksidan av strömbrytaren helt uppåt till den andra positionen och släpp den om takluckan öppnas inte i en knapptryckning. Försiktigt skjuta strömbrytaren och håller den inte aktiverar one-touch funktionalitet.
3

Tryck på framsidan av omkopplaren uppåt om takluckan inte luta öppen. Håll strömbrytaren tills takluckan når önskad lutning, och sedan släppa taget. Om du fortsätter att hålla växeln, kommer takluckan gå till högsta tiltläge.
4

helt stänga XJ-R: s taklucka med övergången till öppna pull-cup för solskydd om du kan 't driva solskydd. Pull-cup är gömd när takluckan är helt öppen, så att solskydd inte kan stängas i detta läge. Stäng takluckan med takkonsolen switch.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67517.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.