Felsökning 1994 Buick Bromsar LeSabre Automobile

Om bromsarna på din 1994 Buick LeSabre misslyckas, kan du hamna i en allvarlig bilolycka. Det är viktigt att uppmärksamma eventuella problem som du har med din LeSabre bromsar. Det finns några vanliga problem som kan uppstå med LeSabre bromssystem. Innan du byter något, felsöka problemet först. Instruktioner
1

Kontrollera om feedback i ratten vid bromsning. Om ratten shimmies vid inbromsning, har din LeSabre s broms rotorer blir ojämn från en felaktig sängar process. Detta är inte ovanligt, men det betyder inte att du behöver byta bromsbelägg och rotorer.
2

Kontrollera överdrivet tryck på bromspedalen. Om du måste trycka hårdare än normalt att få din LeSabre att sluta, kan din bromsservon har misslyckats. Däremot använde bromsledningar på 1994 LeSabre rostskyddsmedel beläggning från fabriken för att skydda mot korrosion. Denna fabrik beläggning har en tendens att chip och flake över tiden, så dina bromsledningar kan faktiskt vara rostiga inifrån och ut, och det kan finnas en täppa i själva linjen, orsakad av rost som har brutit sig loss. Bromsvätska håller i fukt från atmosfären som gör sin väg in i bromshuvudcylindern och kan lätt rost linjerna metall broms på LeSabre om fabriken beläggningen är borta. Kontrollera din LeSabre s bromsledningarna för korrosion.
3

Inspektera broms rotorer och bromsbelägg. Om dynorna har mindre än 1/8 tum av pad material kvar, byt ut dem. Om rotorerna utseende gjorde, byt ut dem.
4

Kontrollera om en svampig bromspedal. Detta kan indikera luft i ledningarna. Luft i dina bromsslangar är normalt orsakas av låga nivåer bromsvätska. Kontrollera bromsvätskenivån. Din 1994 LeSabre använder ett integrerat huvudcylindern och reservoar tank som är monterade på brandväggen på förarsidan av motorrummet. Vätskenivån ska ligga mellan den övre och undre märken på utsidan av tanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63734.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.