Tecken på en dålig sändning på en bil vid 40 MPH

En bils växellåda är avgörande för att bilen ska fungera. Transmissioner är viktiga eftersom de styr motorns varvtal så att motorn inte overexerting sig under acceleration. En frisk överföringen är nödvändig för att hålla en motor som drivs med optimal prestanda, och när en sändning börjar att misslyckas, det finns omedelbara effekter på bilen. Om du ska köra 40 miles per timme och tror att överföringen kan gå dåligt, kontrollera om dessa olika symtom. Kicking

En dålig transmission ofta kommer att sparka våldsamt när man försöker växla. När bilen närmar sig 40 mph, kommer Varvtalet ökas i motorn. När transmissionsväxlingar, motorljud vanligtvis lugna ner, och RPM kommer att sjunka. I det ögonblicket, kan en dålig sändning göra att bilen rycker, och som skulle kunna åtföljas av ett högt "smäller" brus. Denna regel kommer att ske i samma hastighet med konsekvens som överföringen fortsätter att korrodera.
Förlust av hastighet

överföringen ibland kan hindra bilen från att upprätthålla god fart. Om bilen kör 40 km /h och hastigheten plötsligt faller medan motorn fortsätter att rev, är överföringen sannolikt att skylla, speciellt om att trycka gaspedalen har ingen effekt och bilen fortsätter att sakta ner. Detta kan vara ett kroniskt problem, eller det kan bara pågå i några sekunder innan sändningen fungerar igen. Om det händer en gång, är det troligt att det händer igen, och bilen ska servas innan transmissionen skadas ytterligare genom slitage.
Oförmåga att Accelerera

Om bilen rör sig på 40 mph, men är oförmögen att accelerera ytterligare, måste överföringen antagligen service eller utbyte. Detta problem kan utvecklas vid varje hastighet, beroende på vilken växel i transmissionen går dåligt. Motorn fortsätter att rev som bilen försöker accelerera ovanför denna hastighet, men bilen kommer inte att kunna skifta i växel för vidare hastighet. Fortsatta försök att accelerera kan leda till allvarliga motorskador. Bilen troligen skulle fortfarande fungera bra vid lägre hastigheter, men det bör vidtas för att en mekaniker omedelbart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63707.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.