Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man tar bort en '67 Camaro Front Klipp

För att ta bort den främre klippet från en Camaro 1967, är det bra att först förstå vad som utgör de delar som utgör den främre klippet. Huven, främre stötfångare, core stöd och de inre och yttre fendrar på både förar-och passagerarsidan av bilen utgör denna komponent. Vare reparera olycka skada eller återställa bilen, är det ofta bra att ta bort den främre klämman, särskilt vid reparation eller rengöring svåra att nå platser på motorn. Saker du behöver
1/2-tums enhet socket uppsättning
Philips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

lokalisera och ta bort skruvarna som håller fast strålkastarna av 1967 års Camaro på gallret. Koppla deras kontakt trådar. På gallret infälld, ca 1/4 tum, kommer du att hitta skruvarna som fixerar gallret till näsan av bilen. Ta bort dessa skruvar, dra ut gallret gallret omslaget av fordonet. Unbolt bilens dimljus genom att ta bort beslagen som håller fast dem underifrån stötfångaren, sedan skruva isär stötfångaren själv genom unbolting stötfångaren fästen placerade på ramen och åtkomliga från under Camaro.
2

Använd 1/2-tums drivhylsa inställd på att ta bort den nedre luft dammen. Genom att titta under bilen, kommer du att se fyra bultarna som håller luften dammen till kärnan stöd i mitten och luften dammen till fendrar på vardera sidan.
3

unbolt huven av Camaro med hjälp av hylsnyckel för att avlägsna bultarna som fäster baksidan av huven till huvens gångjärn. Har en assistent håller huven medan du skruva isär den, ta sedan bort kåpan. Koppla och skruva isär brickan flaskan, batteri fack och kylvätskebehållaren från insidan av motorrummet. Dessa delar är bultade de inre fendrar och måste tas bort för att komma åt och ta bort fendrar. Genom att nå in i hjulhuset med hylsnyckel och unbolting den
4

Unbolt inre fendrar utanför bilen fästelement som fäster inre fender till det yttre fender och bilens ram. Dra det inre fender ut genom hjulhuset när skruvarna har tagits bort. Använd samma procedur för att ta bort den motsatta inre fender.
5

Öppna förarens och passagerarens sidodörrar av bilen. Titta förbi gångjärnen i dörren och du kommer att se de bultar som monterar yttre fendrar till kroppen av fordonet. Ta bort dessa bultar på båda sidor av bilen. För att ta bort bultarna som fixerar fender till näsan bit av Camaro, nå in till hjulet väl mot framsidan av bilen där den främre delen av stänkskärmen och nosstycket av bilen möts. Det finns tre bultar här för att tas bort på vardera sidan av bilen. Slutligen, ta bort skruvarna som du hittar på den inre läppen av fender. Dessa säkra fender till fender stöd av ramen.
6

Dra lossade fendrar utanför Camaro, sedan skruva isär munstycket från kärnan stöd genom att ta bort bultarna placerade till vänster och höger av huven spärren. Ta bort skruvarna från bilens undersida som håller fast den nedre delen av munstycket till kärnan stöd, lyft sedan munstycket upp och stänga av kärnans stöd.
7

Tappa ur kylvätskan genom att koppla nedre kylarslangen. När kylvätskan har slutat rinna, ta bort den övre kylarslangen från mellan motorn och kylaren genom att skruva av kompressionsband med en skruvmejsel. Det finns två skruvar som håller fast kärnstödet och kylaren till den främre ramen hornen på bilen, åtkomlig underifrån bilen. Ta bort dessa bultar med hylsnyckel och sedan ha en assistent hjälpa till att lyfta kärnstöd bort av rambalkar.
8

skruva isär fender stödskenor från karossen. Fender stödskenor ligger på förarens och passagerarens sida av bilen brandvägg på baksidan av motorrummet. Huvens gångjärn är monterade bredvid dessa stödskenor. Ta stödskenoma att slutföra borttagningen av den främre klämman på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63569.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.