Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man använder metall Benders

Tjockare metaller som används i bygg-, bil och motorcykel tillverkning inte kan böjas på en plåt handbroms. Försök att böja tjockare metall eller tung stång på en plåt broms kan skada böjning och hålla bladen på bromsen, om du ens kan lyfta böj bladet att böja metallen. När du försöker att böja tjockare metall, rund stav, eller fyrkantig stock, behöver du ett verktyg som har makten och böj förmåga att böja strukturella mätas metaller. Saker du behöver
Metal-bender bruksanvisning
Läder arbete handskar
Metal plattjärn
Visa fler instruktioner
1

testa stabiliteten av metallen bender genom att trycka mot den övre delen av metall Bender med händerna, metallen bender bör inte röra sig. Om metallen bender flyttar, är säkert det räcker inte att använda. Metallen Bender måste vara säkert fastsatt antingen i golvet eller i vissa fall en tabell-monterad skruvstäd. Om metallen Bender är inte säker, hänvisar till metall-Bender bruksanvisning för korrekt installation instruktioner.
2

Sätt på dig handskar läderarbeten och öppna metallen Bender genom att dra eller skjuta böjning handtaget bort från centrum bockningstappen. De tre stift ligger på metallen Bender kommer att anpassas när metallen Bender är helt öppen. Den metallbit plattjärn i den öppna metallen bender
3

Skjut och flytta böjning handtaget mot mitten av metallen Bender att tillämpa hålltryck till metallen plattjärn.
4

Ställ din position till en plats som ger dig den mest hävstång och tillämpa ytterligare tryck på böjning handtaget för att börja böja metallen plattjärn.
5

Vänd riktning du rör bockning handtaget, efter att du har kurvan du behöver på metallen plattjärn. Du måste åter öppna metallen Bender för att ta bort den böjda delen av metallen plattjärnet från metallen Bender.
6

Flytta handtaget på metallen bender inåt för att stänga metallen Bender. Detta kommer att hålla böjningen handtaget närmast mitten av metallen Bender och inte ute i det fria.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63384.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.