Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Glas Installationsinstruktioner för en Dodge Ram Charger

En skadad glasfönster på din Dodge Ram Charger inte bara förringar utseendet på din bil, men också sätter bilen riskerar att stjälas. Byta ett skadat fönster med nya glas är en relativt enkel process som bör ta dig ungefär en timme. Plocka upp ersättande glas och de verktyg du behöver för jobbet från din lokala auto leverans butik. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Window tätningsmedel
vass kniv
nylonlina
Insexnyckel
Vindruta packning
Visa fler instruktioner
Byt vindruta
en

Använd en vass bade att skära bort gummit trim finns runt kanterna av vindrutan. Gör en första slits i trim och klipp runt fönstret tills allt trim tas bort.
2

Kom i Ram Charger. Tryck vindrutan ur ramen noggrant. Har en hjälpare stå utanför för att stödja vindrutan.
3

Applicera ett lager av vindrutan fogmassa runt kanterna på den nya vindrutan. Bifoga en ny gummipackning med den tunga delen av packningen på insidan av vindrutan.
4

Knyt en nylonlina runt den yttre kanten av vindrutan. Detta hjälper dig att ställa in gummiläpp av packningen på plats.
5

Lyft vindrutan i fönsterkarmen. Tryck ner kanterna mot ramen för att medge en fast tätning att ställa in. Dra nylonlina längst ner på vindrutan för att säkra gummiläpp.
Ersätt ett sidofönster
6

Öppna dörren med det skadade fönstret. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller fast handtaget och håller dörrpanelen till ramen. Lyft försiktigt dörrpanelen och handtag från dörren.
7

Flytta fönstret så långt ner i fönsterkarmen det går. Detta kommer att göra det lättare att ta bort.
8

Leta fönstret regulatorn under fönsterkarmen. Regulatorn är en metallisk korsformad anordning med ett horisontellt streck upptill som ansluter till fönstret.
9

Skruva loss skruvarna som fäster fönstret till regulatorn med en insexnyckel. Lyft fönstret från fordonet.
10

Infoga ett nytt fönster i ramen. Rada upp bulthålen på undersidan av fönstret med dem på regulatorn. Säkra bultarna med nyckel. Sätt tillbaka dörrpanelen och dörrhandtag genom att följa borttagningsproceduren i omvänd. Rulla upp fönstret för att se till att det rör sig smidigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59792.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.