Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Gör-det-själv Rear Window Repair på Mitsubishi Truck

Fastställande bakrutan på din Mitsubishi lastbil är som att laga fönstret tillbaka på någon annan lastbil. Merparten av tiden, skulle denna typ av reparation kräver byta ut din gamla fönster med ett nytt, särskilt om den förstnämnda är kraftigt skadad eller har en spricka. Kom dock ihåg, att om sprickan är bara en liten en, applicera ett bra tätningsmedel kommer att göra susen, och du kommer inte att behöva köpa ett nytt fönster för din bil. Saker du behöver
Tätningsmedel
Nytt bakre Bucket fönster
vatten
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera dina bakrutor för skador med hjälp av en hink av vatten och se om det finns en läcka. Detta kommer att hjälpa dig att lokalisera var skadan är och kommer att göra ditt jobb mycket enklare.
2

Bestäm om förseglingen eller själva fönstret är skadad. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra om du bara har att täta en läcka eller en spricka eller byta ut fönstret mot en ny. Om förseglingen är bruten gå till steg 3, om det är det fönster som är trasiga gå direkt till steg 4.
3

Byt gummitätningen på bakrutan genom att skära gummit runt den. Använd din kniv för att göra detta. Ta dig tid att ta bort gummit tills du kan enkelt dra ut fönstret. Sätt en ny gummitätning runt fönster och sätta tillbaka den i bilens öppningen. Avsluta med att applicera ett tätningsmedel. Se till att ha lite vatten till hands så att du kan kontrollera om den tätar perfekt.
4

Ta bort gummi lock och ta sedan ut genom fönstret. Byt den gamla fönstret till ny genom stadigt säkra området runt den med gummitätning. Avsluta detta genom att tillämpa tätningsmedel och sedan sätta låset på plats igen.
5

Låt tätningsmedlet härda under ca 15 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59541.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.