Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur Byt Ford Windstar Fönsterglas

Om skador uppstår på fönstren i din Ford Windstar det inte bara kan minska synligheten där föraren har när man tar bilen på vägen, kan det också minska den övergripande utseendet på din Ford . Dessutom, eftersom fönstret redan äventyras, är det en öppen inbjudan som kan sätta din bil på risken för stöld. För att undvika detta bör du byta ut eventuellt skadade fönster på din minibuss. Saker du behöver
glasfönster Skruvmejselsats
Wrench in
Arbetshandskar
Visa fler instruktioner
1

Öppna upp dörren till din Windstar som innehåller den skadade fönstret. Använd en kryssmejsel för att ta bort skruvarna fästa luckan. Dra luckan bort från dörrkarmen.
2

Ta bort skruvarna som fäster handtaget och dörrhandtag trim. Ta sedan bort båda dessa element från dörranordningen. Dra vatten deflektorn bort från den inre dörren med för hand. Bänd den och dra den tills den lossnar från dörren.
3

Flytta fönstret uppåt eller nedåt för hand till den position där det är lättast att ta bort. Använd en insexnyckel för att ta bort de sexkantbultarna som fäster fönstret till fönstret regulatorn.
4

Dra bort regulatorn och lyfta glaset bort från dörrkarmen. Iklädd rejäla handskar och hantera glaset försiktigt för att förhindra den från att bryta ytterligare. Kassera det ordentligt i en återvinningscentral kan eller på annat lämpligt sätt.
5

Placera en ny glasruta i dörrkarmen. Rada upp glaset med regulatorn och fäst den på plats med de sexkantbultarna. Sätt tillbaka de resterande delarna av dörranordningen genom att följa borttagningsproceduren i omvänd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59446.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.