Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur att täta en läckande Automobile Taklucka

Det enda sättet att korrekt täta en läckande bil soltak är att byta ut den läckande tätningar. När du väl har inspekterats sälarna och kan se att tätningen själv har försämrats till den grad att det måste bytas ut, är du redo att börja. Nyckeln till att ersätta din egen taklucka tätning planerar tiden för jobbet och utför den på rätt sätt genom att följa varje steg. Kontrollera med din lokala Biltema för utbyte taklucka tätning innan du börjar. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Knife Ratchet
eller rakblad fräs
Byte taklucka tätning
Adhesive Remover Review Märkpenna
Visa fler instruktioner

en

Markera platsen för den gamla tätningen med hjälp av en permanent markör vid de inre och yttre kanterna av hörnen, samt en punkt där förseglingen börjar och slutar. Detta kommer att säkerställa att du placerar den nya tätningen på rätt plats för en bra tätning. Ta bort den gamla tätningen genom att starta där de två ändarna av tätningen möts. Dra i den försiktigt borde få upp, men var försiktig om det verkligen försämrats eller har du en röra på händerna. Från den gamla tätningen med Goo Gone
2

rensa bort eventuellt kvarvarande limrester eller liknande, icke-slipande lim remover. Torka och rengör hela takluckan väl mycket bra innan du fortsätter att se till att din nya tätningsmedel fäster ordentligt.
3

tag i nya tätningsmedel och dra tillbaka omkring en tum eller två av pappersstommen tejp. Linje upp med märket du gjorde där den gamla tätningen igång och trycka ner den. Långsamt arbeta dig runt takluckan, peeling tillbaka bara en tum eller två åt gången, för att säkerställa korrekt inriktning och grepp. Kontrollera så att den passar perfekt med hörnet markerar så den tätar väl.
4

Skär av eventuell överflödig, se till att det inte finns en lucka och två gavlar passa väl ihop att låsa ut fukt. Du har nu avslutat din egen reparation och kan återigen njuta av din taklucka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59636.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.