Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Cabriolet Mustang Fönster Reparation

En skadad fönster i en Mustang cabriolet kan orsaka ytterligare problem för ägaren eftersom det kan sätta din bil på risken för ytterligare skador eller stöld. Ett trasigt fönster kan också potentiellt skada din sufflett eller stoppa den från att fungera korrekt. För att undvika detta bör du reparera fönstret genom att ta bort det från Mustang i syfte att ersätta det. Du kan köpa ett nytt fönster med de rätta egenskaperna för din Mustang från din lokala auto butik. Saker du behöver
Wrench set
Skruvmejselsats
Window
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren till din Mustang som innehåller det skadade fönstret. Använd en kryssmejsel för att ta bort skruvarna som håller trim dörrhandtag och dörrhandtag sig på plats. Dra dem båda bort från dörren.
2

Ta bort skruvarna runt insidan av dörren som håller dörrpanelen på plats och lyft försiktigt luckan bort från dörren. Placera detta i ett säkert område som du kommer att behöva sätta tillbaka den senare.
3

Använd en insexnyckel för att ta bort de sexkantbultarna som ansluter fönstret till fönstret regulatorn.

4

Lyft det skadade fönstret från dörrkarmen. Om fönstret är bruten, se till att inte skär dig på någon av de trasiga bitar av glas.
5

Infoga en ny fönsterruta i dörrkarmen. Rada upp glaset med fönster regulator. Säkra ihop dem genom att dra åt sexkantbultarna på plats. Sätt tillbaka luckan församling genom att följa borttagningsproceduren i omvänd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59441.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.