Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man reparerar en BMW Defroster Rear Window

Om rutnätet i dina BMW: s bakre raster bakruta, och anslutningen misslyckas, defroster raden innehåller pausen inte kommer att fungera. Den typiska kostnaden för att byta ut den bakre vindrutan i en BMW var mer än $ 400 och med oktober 2010. Du kan göra jobbet själv för runt $ 10. Saker du behöver
Voltmeter
Tvättsprit
ren trasa
Maskeringstejp
Konduktiv färg
Visa fler instruktioner
1

Använd voltmeter till att hitta avbrott i anslutningen. Vrid defroster på och placera voltmeter sonderna på vardera sidan av den skadade rutnätet. Voltmetern ska läsa 12 volt. Flytta en sond mot den andre, kontroll av varje halv tum tills voltmetern läser 6 volt. Detta är det område av nätet som behöver repareras. När du har hittat det avbrott i nätet, stänga av defroster.
2

Tvätta området runt paus med en ren trasa och gnugga alkohol. Se till att få all smuts och oljerester utanför fönstret och gallret så den ledande färgen ska hålla och ge dig en god anslutning.
3

Applicera maskeringstejp till endera sidan av rutnätet vid punkten för avbrottet. Sätt maskeringstejp precis på vardera sidan så att endast bredden på nätet är mellan de två tejpbitar.
4

Skaka den ledande färgen väl och tillämpa den på din tejpade område. Måla hela tiden mellan de två tejpbitar så att du kommer att vara noga med att fylla eventuella avbrott i nätet.
5

Låt färgen torka i 24 timmar. Ta bort de två tejpbitar och kasta dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59632.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.