Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter ett fönster i dörren på en '98 Tahoe

Om 1998 Tahoe har ett fönster i dörren som är spruckna, kantstötta, har djupa repor eller splittras, är chansen att du kommer att vilja byta ut den. Två bultar, som är lätta att ta bort, hålla glaset på plats. Att ta sig till dessa bultarna och ta bort och ersätta glaset är mycket svårare. De flesta auto-glasbutikerna kan utföra det här jobbet för dig för ett pris, men om du är händig med en skiftnyckel och ha en anständig kunskaper om bilreparationer, kan du byta ut dörren fönstret i din 1998 Chevrolet Tahoe själv. Saker du behöver
fönster ersätter dörr för 1998 Chevy Tahoe
Trim Tool Review stjärnskruvmejsel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

bort Tahoe makt växlar för lås och fönster från dörren med trim verktyget. Koppla varje switch från motsvarande kabelstammen för hand.
2

Extrahera Tahoe dörrpanelen-fästskruvar med stjärnskruvmejsel. Lyft panelen uppåt 2 inches och ta sedan bort den från dörren för hand.
3

Extrahera glas-fästbultarna från fönstret regulatorn använder socket set. Du måste komma in i dörren med genom tillgång hålen för att komma åt dessa bultar.
4

Lyft fönsterglas upp i fönsterkarmen för hand. Luta den mot framsidan av Tahoe och sedan dra ut den genom dörren, genom fönsterkarmen, från utsidan av Chevy. Ställ den gamla glaset ner någonstans där det inte kommer att splittras och du kommer inte skär dig på det.
5

Tilt det nya glaset framåt och sätter den främre nedre kanten i dörren genom fönsterkarmen från utsidan. Sänk försiktigt ner glaset hela vägen in i dörren. Bolt glaset till Tahoe fönster regulator med socket set.
6

tillbaka Tahoe dörrpanelen genom att vända din borttagning förfarande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59393.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.