Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man reparerar ett fönster i en Lincoln Town Car

När det kommer till auto reparationer, kan det inte finnas någon reparation enklare än fastställa en sprucken eller skadad fönster. Eftersom fönstren är gjorda av glas och harts kombination, kan du använda flytande harts för att fylla i sprickorna. Med några leveranser i handen, kommer jobbet tar inte lång tid och kan spara pengar i slutändan. Saker du behöver
vatten
Mild Dukar tvål
Bucket
Sugkopp stabilisator
Injector
hartsrör
Självhäftande härdning film
Show Fler Instruktioner
1

Tvätta fönstret med mild tvål och vatten, skölj med rent vatten och torka den med en trasa innan vi går vidare.
2

Ta sugkoppen stabilisator enheten och placera den på fönstret. Se till att de spruckna eller flisas områden är under sugkoppen. Tryck ner den för att skapa sug som kommer att hålla den mot fönstret korrekt.
3

med injektorn och hartsrör i handen, placera hartsrör i injektorn.

4

Skjut injektorn i stabilisatorn enheten. Väl på plats, dra ut injektorn, lämnar hartsrör bakom. Hartset kommer att flöda från röret och fylla spruckna och kantstötta områden.
5

Vänta ungefär 15 eller 20 minuter innan du tar bort stabilisatorn från fönstret för att tillåta alla hartset rinna ur röret. Ta bort stabilisatorn.
6

Skär självhäftande bota strimlor och försiktigt lägga dem över den våta hartsen att hjälpa plasten härda snabbare utan att droppa på sin plats. Avlägsna maskeringstejpen efter en timme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59764.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.