Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter Bilglas på en Kia

När en sidoruta på din Kia är skadad i en olycka, eller knäckt av en sten eller annat föremål, är det dags för den att bytas ut. Istället för att ta den till en bilverkstad, kan du byta ut auto glas själv i några korta steg om du har grundläggande kunskaper bilverkstäder och några vanliga verktyg butik. Kontakta din lokala Kia tillverkare att beställa ett fönster ersättare sida som passar din modell. Saker du behöver
Side fönsterglas
kryssmejsel
spatel eller trim Tool Review Skiftnyckel
Hammer
Bärbar dammsugare med slang bifogad
Väderskydd strip
uretan täta
Caulk pistol
Visa fler instruktioner
1

Använd skyddsglasögon och handskar verktyg för skydd mot glas faror. Ta dörrpanelen skruvarna som håller fast fönstret vev och högtalare på plats med hjälp av en Philips-skruvmejsel. Skjut en spackel eller trim verktyget under kanten av panelen för att avlägsna hörn fästen.
2

Peel tillbaka den svarta remsan som säkrar weatherproofing sköld inuti panelen försiktigt bort skyddet från dörren och ställ åt sidan. Addera 3 p Om sidan glaset är fortfarande intakt, ta bort den från den vanliga genom att lossa skruvarna. Ta bort alla bitar av glas från insidan av ramen med en dammsugare.
4

Använd en skiftnyckel för att ta bort bulten som är innanför fönstret vev tröskeln. Placera den nya glaset i fönstret regulatorn fäste. Använd skiftnyckel för att sätta tillbaka klämman fönster vev och mutter bult på plats igen.
5

Byt weatherproofing bandet om det behövs. Placera en tunn sträng av uretan tätningsmedel på väderbeständighet remsan så att den fäster på rutan.
6

Fäst alla inre dörrpanelen komponenter, inklusive väderbeständighet sköld. Installera fyra fästen i sina slitsar längs plåtkanten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59776.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.