Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort påsprutade Färgtoning

Klassiska fönster färgton appliceras som en film, som är anpassade monteras på fordonet. På vissa bilar, men folk använder påsprutade Färgtoning, som fungerar men inte alltid ger ett enhetligt utseende. Som ett resultat, vill vissa människor inte påsprutade nyans på sitt fordon och bestämmer sig för att ta bort det. Processen för att undanröja den påsprutade nyans är grundläggande nog, men den innebär lite armbåge fett och en hel del tålamod. Det tar ungefär 30 minuter per fönster att utföra. Saker du behöver
Raka rakblad
Glass Cleaner Review Pappershanddukar
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1

öppna dörren och sitta inne i fordonet. Rulla ner rutan bara något så att det finns ungefär en tum av skillnaden mellan toppen av glaset och fönstret sidokarm. Spraya ner fönstret med hjälp av fönsterputsmedel så att det är mycket våt.
2

Håll rakblad i en skarp vinkel mot glaset så att klingan är nästan parallellt med fönstret själv. Skrapa glaset med rakbladet, ibland avtorkning av kniven med en pappershandduk. Skrapa hela fönstret tills all synlig glaset går fritt från färgton. Rulla upp fönstret och skrapa eventuellt kvarvarande nyans bort från fönstret.
3

Blöt ner glaset med fönsterputsmedel. Torka glaset rent med en microfiber handduk. Titta på glaset igen för att se till att det inte finns någon kvarvarande nyans på glaset. Om du hittar några, skrapa bort med rakblad och rengöra glaset igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59559.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.