Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar en Chevelle vindruta

Att betala en mekaniker att installera en ny vindruta i din Chevrolet Chevelle kan vara ett dyrt förslag. Även om det kan verka ganska skrämmande, kan du spara en stor summa pengar genom att installera vindrutan själv. När tackla det här jobbet, bör du ha någon hjälp demontering och montering av vindrutan från fordonet. De verktyg du behöver för jobbet är sannolikt de som du redan har, om inte, kan du plocka upp dem på en Biltema. Saker du behöver
vass kniv
Vindruta tätningsmedel
Vindruta packning
nylonlina
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

Placera en damm blad över huven på din Chevelle att skydda kroppen fungerar när du lyfter ut och installera vindrutan.
2

Använd en vass kniv att skära gummit trim från runt vindrutan. Gör ett snitt i toppen av trim, klipp sedan runt trim, medsols, och dra bort den från vindrutan. Var noga med att ta bort allt trim.
3

in i bilen och trycker på vindrutan försiktigt ut ur ramen. Har någon som står utanför fordonet för att ta vikten av glaset.
Installation
4

Placera ett lager av vindrutan fogmassa runt kanterna på vindrutan. Fäst packningen till botten av vindrutan vid dödpunkten. Anslut den så att den tunga delen av packningen är på insidan och slitsen är på utsidan.
5

Tie en nylon sladden runt yttre spår av vindrutan. Lyft vindrutan på vindruteramen. Tryck vindrutan hårt mot ramen i några minuter så att tätningen sätts på plats.
6

Dra i snöret över botten av vindrutan inifrån fordonet att ställa gummiläpp på plats . Rengör vindrutan och insidan av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59413.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.