Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man reparerar ett stenskott vindruta

En krets på din vindruta uppstår när det träffas av en sten eller annat skräp. Dessa marker kan förvandlas till sprickor om inte repareras omedelbart, vilket orsakar problem senare och kommer att kräva att hela vindrutan bytas. Fastställande en flisas vindrutan själv är lätt med en vindruta reparationssats. De är tillgängliga på någon järnaffär. Detta kommer att spara pengar på en mekaniker, och du kan göra det i din uppfart. Saker du behöver
Pappershanddukar
Glasrengöringsmedel
Vindruta reparationssats
Rakblad
Visa fler instruktioner
1

Rengör runt flisas område med fönsterputs och hushållspapper. Låt området helt torr.
2

Punch ut hålet i mitten av limmet skivan som kommer med vindrutan reparationssats. Avlägsna sidan av självhäftande baksida vänd mot glaset, och placera hålet direkt över flisas området.
3

Avlägsna sidan av limmet utåt, och placera den piedestal som kommer med vindrutan reparationssats på det.
4

in spetsen på sprutan som medföljer vindrutan reparationssats i sockeln. Twist det, tills det sitter ordentligt i sockeln.
5

Dra ut kolven ur sprutan för att suga all luft från chipet. Tryck tillbaka kolven ner, långsamt, för att frigöra epoxiföreningen i chipet. Upprepa denna process 10 gånger.
6

Låt kolven i sockeln, och vänta i 30 minuter för epoxiföreningen att torka.
7

Ta spetsen på sprutan från piedestalen. Skär piedestalen och häftskiva från vindrutan med ett rakblad. Rengör området med fönsterputsmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59748.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.