Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar Windows Replacement Auto

Shattered auto glas kan vara farligt på vägen, och ersättning av det kan vara en gör-det-själv-jobb. Att göra det själv kan hålla dig från att spendera extra pengar på professionella reparationer. Först kontaktar du fordonets tillverkare att köpa ersättare glas som passar bäst för din bil märke och modell. Sedan samla de nödvändiga verktygen, inklusive säkerhet slitage, innan du försöker byta glas. Se bilens instruktionsbok innan du byter glaset för att få information om hur du byter bilens auto glas. Saker du behöver
Replacement auto glass handskar
Utility och säkerhet skyddsglasögon
stjärnskruvmejsel
platt skruvmejsel
Emergency verktyg fly glas eller hammare
Skiftnyckel
Hand vakuum
Visa fler instruktioner
1

Kontakta tillverkaren av din bil för att beställa en ny fönster som passar bilens utrustning. Du kan också beställa fönstret genom en specialitet auto glas butik eller via din make lokala återförsäljare.
2

bort dörrpanelen och allt som har med det. Använd en stor skruvmejsel för att skruva loss alla skruvar som håller fast armstödet, och högtalare fabriken. Rulla fönstret halvvägs ner innan du avinstallerar fönster veven (för enklare borttagning om du vill ta bort intakt glas). Se till att bära skyddsglasögon och handskar verktyg för att skydda dig från krossat glas.
3

Använd en platt skruvmejsel eller spackel för att bända upp de fästen, knappen-liknande kragarna som fäster sig till panelen och i de yttre hålen. Pop genomföringarna från sina hål genom att skjuta skruvmejsel under det. Var noga med att inte använda för mycket kraft och förstöra genomföringen är känsliga knoppar.
4

försiktigt bort weatherproofing sköld --- den svarta självhäftande remsan som linjer ram --- för hand. Använd en nödsituation verktyg auto fönster, enligt anvisningar på produktens etikett, för att säkert och effektivt bryta glaset. Vid användning av en vanlig hammare, bryta glaset från insidan av fordonet, så att skärvor kan falla ut och på marken. Om du belägga glaset med ett skikt av tejp, kan det tas bort lättare när krossades. Bort glasskärvor från ramen, om någon
5

. Använd en hand vakuum för att avlägsna glasbitar som kan ha fallit innanför panelen genom fönstret vev öppningen.
6

att ta bort glas som fortfarande är intakt, bara skjut glaset upp från utsidan av fordonet vid dess mittpunkt med båda händerna. Böj försiktigt glaset när den närmar sig toppen av fönsterkarmen, drar det helt från kortplatsen.
7

Ta bort clipset innanför fönstret vev tröskeln (vilket är ett stort hål finns inne i centrum av dörren) genom att bända dess bult av med en skiftnyckel. Guide ersättning glas inne i spåret av den automatiska dörren. Sätt tillbaka klippet tillbaka in i fönstret vev hålet, tätt säkra dess bult med skiftnyckeln.
8

Byt weatherproofing remsa längs fönsterrutan. Tillämpa fästelementen längs dörrpanelen. Sätt tillbaka dörrpanelen och alla dess komponenter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59755.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.