Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man använder en Kit Vindruta Removal

Ta vindskydd är ibland svårt med lite utrymme mellan instrumentbrädan och glaset för att passa verktyg. Vindrutan borttagning kit är utformade för att göra avlägsnandet av fordonets vindruta säkra och minska dina chanser att krossa glaset. Typiskt en vindruta borttagning Satsen består av tung flätad tråd, en syl eller krok verktyget för att mata tråden genom glaset och två T-handtag med insexskruvar och en skiftnyckel eller en liknande anordning för att säkra dem. Saker du behöver
Handduk
Helper Review Handskar
Ögonskydd
Visa fler instruktioner
1

be någon hjälpa dig ta bort vindrutan. Två personer krävs för att använda ett kit vindrutan bort ordentligt och ta bort vindrutan på ett säkert sätt.
2

Kontrollera att fordonet är parkerat med nödbroms på och att du har gott om ljus.

3

Lägg en handduk eller liten tvättlapp på vindrutan och sätter i trim borttagningsverktyg under trim täcker kanten på vindrutan. Duken förhindrar verktyget från att repa glaset när du arbetar.
4

Pop och ta all trim från vindrutan.
5

Skär en 2-till -3-fots längd flätad tråd.
6

föra in kabeln i spåret i slutet av kroken verktyget så att tillräckligt med tråd överhängande på en sida som du kan hålla i den och böja tråd i centrum (där den ligger i spåret).
7

Arbete från utsidan av fordonet och tvinga tråden mellan vindrutan och ramen det limmas på.

8

Dra ut kroken verktyget, lämnar tråden på plats mellan vindrutan och ram.
9

Flytta inne i fordonet och dra halva trådens längd igenom.
10

Fäst T-handtagen till vardera änden av tråden och tryck på T-handtag infästning post till den motsatta änden av handtaget för att öppna.
11

Skjut änden av tråden i fästet post och mata in den i greppet hålet. Skjut fästet inlägget tillbaka till T-handtag så att det inte kan dras ut.
12

Ta ett handtag grepp och har din hjälpare greppa den andre. Arbeta med en av er i bilen och en utanför bilen och dra kabeln längs omkretsen av vindrutan för att skilja den från ramen och limma.
13

Lyft vindrutan när den separerar och tar bort den från bilen. Om vindrutan är sprucken, försiktig vid lyft eftersom det kan splittras när den lyfts. Ställ det i där det inte kommer att falla eller oavsiktligt stötte eller krossas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59752.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.