Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur ta reda på vad varumärket Vindruta jag har

bildelar är inte alltid utbytbara , särskilt när det kommer till bilens vindruta . Till skillnad från mycket av bilen , där en repa eller buckla inte kan orsaka mycket problem , kör med en skadad vindruta kan vara farligt och i många stater olagligt . För att fixa eller ersätta din vindruta , är det första du behöver veta vilken typ av vindruta du sysslar med . Instruktioner
1

Leta informationen märkning på vindrutan . Alla vindrutor har dem , men de är inte alla lika . Du hittar denna märkning runt kanten av vindrutan . Det kan vara ett litet klistermärke eller det kan vara information som etsas in i vindrutan själv .
2

reda på om det första namnet på toppen av informationen märkning är tillverkaren av bilen själv . Om du ser " Honda ", och din bil är en Honda , så det är inte namnet på den verkliga vindrutans varumärke .
3

Leta reda på namnet under biltillverkaren på märkningen , eller förnamnet om biltillverkaren är inte listad . Detta är namnet på vindrutan märke du letar efter . Nedan kommer det att bli namnet på själva glaset , plus siffrorna anger den exakta typen av vindrutan är det .
4

Rådfråga din förarens handbok om du inte kan hitta märket på vindrutan du har . Om märket har lossnat , bör den manuella ge dig namnet på vindrutan varumärket .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59513.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.