Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar en gammal Chevy Vindruta

Villkoret för en gammal Chevy är en som måste övervakas kontinuerligt. Vindrutan är en komponent som måste underhållas regelbundet. Om du hittar en spricka eller en paus i din vindruta måste du antingen reparera eller byta ut den. Båda förfarandena innebär demontering och montering av vindrutan. Processen för att utföra detta arbete är ganska enkelt men kräver hjälp för att ta bort och sätta i vindrutan. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Byte vindruta
Vaselin
Cord
vass kniv
Visa fler instruktioner
1

Ta bort backspeglar ytterbackspeglar från din Chevy genom att använda en skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller dem på plats. Detta ger dig enkel tillgång till vindrutan.
2

Ta bort gummitätningen helt från runt kanterna på vindrutan. Använd en vass kniv eller ett blad för att skära bort allt av tätningen. När du skär kanterna använder noggrant dina händer för att dra bort det från runt fordonet. Placera tätningen i papperskorgen. Addera 3

Tryck mot vindrutan inifrån Chevy för att ta bort den från bilen. Be någon utanför fordonet för att hjälpa dig livet vindrutan från bilen.
4

Applicera ett tunt lager vaselin på den nya vindrutan. Detta kommer att hjälpa försegla den på plats på fordonet. Fäst ny packning på skärmen så att den tunga delen är på botten och slitsen är vid sidan. Placera en sladd runt kanterna på vindrutan för att ge det extra stöd när den placeras i fordonet.
5

Placera den nya vindrutan på fordonet. Tryck nedåt på glaset utanför bilen så att tätningen sätts på plats. Fäst snöret till fordonets insida. Rengör vindrutan och instrumentbrädan för att se till att inga glasskärvor i fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59757.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.