Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man reparerar en 1997 Lincoln Town Regulator bilfönster

Fönstret regulator i 1997 Lincoln Town Car används för att fixera fönstret på plats i dörrkarmen och gör att du kan öppna och stänga fönstret som du tycker passar. Om ditt fönster regulator blir skadad, kan det skada stabiliteten i ditt fönster och eventuellt leda till att den går sönder. Du bör byta ditt fönster regulator innan detta kan ske. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Wrench in
Fönsterhiss
Trim stick
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren till din Lincoln .
2

Använd en kryssmejsel för att ta bort skruvarna knutna till fönstret trim. Använd en trim pinne för att ta bort trim från fönstret. Om du byter regulatorn på endera av de två främre fönstren du kommer också att behöva ta bort trim från hela backspegel backspegeln.
3

Använd en skiftnyckel för att ta bort den svarta ryggplatta som är fäst till dörren. Ta bort bultarna runt kanten av plattan och lyft den från dörren.
4

Använd en insexnyckel för att försiktigt ta bort sexkantbultarna knutna till regulatorn. Detta kommer att koppla bort regulatorn från fönsterrutan.
5

Ta bort fästbultarna på botten av regulatorn för att helt koppla bort regulatorn från dörren. Ta bort regulatorn från fordonet.
6

Bifoga ett nytt fönster regulator till dörren genom att fästa bultarna i botten av regulatorn. Montera regulatorn på fönstret med sexkantbultarna. Sätt tillbaka luckan församling genom att följa borttagningsproceduren i omvänd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59432.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.