Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort en vindruta på en 67-72 Chevy Truck

Du kan ta bort vindrutan i din 1967-1972 Chevy truck dig i ditt hem garage, spara pengar. Att göra jobbet, du behöver bara köpa ett par enkla verktyg från en Biltema. Du måste ta bort och byta ut vindrutan om den har en lång spricka eller en betydande chip. Vanligtvis sprickor längre än sex inches kräver ersättning av vindrutan. Några små chips och sprickor kan repareras genom ett professionellt, men det är alltid bäst att byta ut vindrutan för att hålla de åkande säkert. Saker du behöver
skiftnyckel handskar
arbete
Pry Tool Review Vindruta tråd
Brukskniv
Visa fler instruktioner
1

Leta fästmuttrarna på toppen av varje vindrutetorkare bas. Ta bort dessa fästmuttrarna med en skiftnyckel. Dra upp på torkarna att ta bort och ställa in vindrutetorkarna och muttrarna åt sidan.
2

Sätt på arbetshandskar. Ta en pry verktyg och bänd loss gummitätningen. En pry verktyg används för det specifika syftet att ta bort gummitätningen från en vindruta. Detta verktyg kan köpas på de flesta bildelar butiker. Dra gummitätning bort av vindrutan med händerna när det har lossnat med pry verktyg. Släng eller återvinn gummitätningen.
3

Thread vindrutan tråden genom uretan och kör det runt omkretsen av vindrutan för att bryta uretan förseglingen. Tryck ut Chevy vindrutan inifrån lastbilen.
4

Gå utanför Chevy och ta bort vindrutan framifrån. Bärgning eller släng vindrutan.
5

skrapa av uretan pärla från Chevy lastbilens vindruta öppningen med en mattkniv. Du kan lämna en del av det där, men försök att ta bort det mesta av det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59720.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.