Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur Limma Din Backspegel

Sätta en backspegel är en relativt enkel uppgift som kräver bara tålamod, uppmärksamhet på detaljer och specialiserad, billigt lim som finns på de flesta auto-leverans butiker. Vindrutan ska vara ordentligt förberedda innan installation av backspegeln, men om du är beredd att satsa en liten armbåge fett, detta gör-det-själv-jobb kan du spara en hel del pengar. Saker du behöver
Razor-typ måla skrapa
Mirror återfastsättning kit
Måttband
Kina markör
Maskeringstejp
insexnyckel ställa
Visa fler instruktioner

1

Demontera backspegeln genom att lossa skruven (med en insexnyckel) som håller spegeln stammen på fästet. Skjut spindeln från fästet. Använd en rakhyvel-typ måla skrapa bort eventuella limrester från fästet. Innan du tar bort limrester från vindrutan, använd en kina markör för att markera ovanför och nedanför den plats där fästet var fäst. Skrapa limrester från vindrutan, var noga med att bevara referenspunkterna.
2

Applicera lim från spegeln-återfastsättning kit till fästet, enligt tillverkarens instruktioner. Placera fästet på plats på vindrutan. Var mycket noga med att placera fästet högra sidan uppåt. Använd två bitar av maskeringstejp, vardera ca en fot lång, till att fästa hållaren på vindrutan i en "X"-form. Med konsolen stöds av maskeringstejp, Låt limmet torka enligt anvisningarna.
3

Skjut spegeln skaftet på monteringskonsolen. Använda en insexnyckel, dra åt skruven som håller fast spegeln på fästet. När du sitter i förarsätet, justera spegelns position till bästa visualisera föremål bakom bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59588.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.