Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur att reparera fönster i en 2003 Buick Rendezvous

Ett krossat fönster i 2003 Buick Rendezvous kan vara en huvudvärk för alla bilägare. Inte bara påverkar det övergripande utseendet på din bil, men det kan också minska synligheten och sätta din bil på risken för ytterligare skador eller stöld. Byte av skadade fönster är ett ganska enkelt förfarande och inte skiljer sig avsevärt mellan olika fordon. Du kan plocka upp de verktyg du behöver för jobbet från din lokala auto butik. Saker du behöver
kryssmejsel
ersätter Wrench fönster
ställa
Visa fler instruktioner
1

Öppna upp Buick dörren som innehåller den skadade fönster. Använd en platt skruvmejsel för att bända bort eventuella plastlock med dölja skruvarna dörrpanelen. Ta bort skruvarna från dörren panel med en kryssmejsel. Dra panelen bort från dörren.
2

Ta bort skruvarna som håller fast handtaget på plats. Dra dörrhandtaget utanför dörren. Häkta av länkarmen bakom dörren hantera och ta bort resten av dörren handtagsenheten. Använd en skiftnyckel för att ta bort monteringsbultarna fästa vid stödplattan. Avlägsna plattan för att få tillgång till fönstret regulatorn.
3

Flytta regulatorn till sin lägsta punkt i luckan. Använd en insexnyckel för att ta bort de sexkantbultarna som ansluter regulatorn till fönstret.
4

Lyft det skadade fönstret ur dörrens fönsterramen. Var försiktig så att du inte skadar dörren eller dina händer när du tar bort panelen.
5

Skjut en ny fönsterruta in till dörrkarmen. Fixa det på plats genom att fästa den sexkantiga bultarna mellan fönstret och fönstret regulatorn. Sätt tillbaka luckan församling genom att följa borttagningsproceduren i omvänd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59438.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.