Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort en 1969 Dodge Dart Windows

Om fönstren i din 1969 Dodge Dart skadas, måste du ta bort dem från din bil för att få dem reparerade eller utbytta. Borttagning av fönstret själv kan du spara en pengar i potentiell lagt mekaniker arbetskraft avgifter. Även om detta kan verka som en ganska svår uppgift, om du har grundläggande mekaniker kunskaper och rätt verktyg, är det en som kan fyllas lätt i ungefär en timme. Saker du behöver
Wrench set
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en säker plats borta från trafiken. Öppna dörren med den skadade fönster och lokalisera skruvarna fixerade vid den inre dörrpanelen. Ta bort dem med en Phillips-skruvmejsel, bända loss panelen och lyft den från dörren.
2

Ta bort skruvarna ur dörrhandtaget och trim finns runt handtaget. Dra dem båda bort från dörren. Dra av vattnet deflektom med hjälp av fingrarna för att dra bort det från dörren.
3

flytta fönstret till sin lägsta möjliga punkt genom att flytta fönstret regulator som den är ansluten till det ned på panelen.
4

Använd en insexnyckel för att ta bort de sexkantbultarna som förbinder fönstret till regulatorn. Koppla bort fönstret från regulatorn.
5

Dra fönstret ur dörrkarmen. Var försiktig när du gör detta för att se till att du inte skadar händerna. Du kanske vill använda skyddshandskar när du tar bort fönstret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59447.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.