Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar en 57 Chevy vindruta

1957 års Chevy är en ikonisk klassisk bil. Inte många andra fordon som säljs nya för $ 2000 kan fånga över $ 100.000 ett halvt sekel efter att de rullade av produktionslinjen. Samlare anser att det inte bara en bil, men ett konstverk. Enkelheten i designen gör den '57 Chevy ett attraktivt projekt bil för många amatör samlare. Installera en vindruta kommer inte vara det lättaste jobb du gör på den här bilen, men det är definitivt ett jobb som du kan hantera hemma. Saker du behöver
Vindruta tätning
Vindruta
1/8- till 1/4-tums nylonrep
Tape
Spray Solution flaska
av 1-del flytande tvål till 2 -delar vatten
Visa fler instruktioner
1

Placera en ny vindruta tätning runt kanten av vindrutan. Sätt ett nylonrep i spåret runt utsidan kanten av vindrutan tätningen, med båda ändarna lämnar spåret längst ned i mitten av vindrutan. Tejpa ändarna av repet till mitten av insidan av vindrutan.
2

Spray en tvållösning i ytterkanten av förseglingen, och på metall vindrutan fälg på bilen. Ställ in vindrutan på plats på utsidan av Chevy 1957.
3

Dra försiktigt repen in mot instrumentpanelen, medan någon trycker på den nedre kanten av vindrutan från utanför bilen. Arbeta långsamt, 1 tum i taget, dra gummitätningen i bilen mot båda nedre hörnen. Ha någon Fortsätt trycka försiktigt från utsidan av vindrutan, precis där du drar i repet.
4

långsamt dra repet in i bilen upp varje sida av vindrutan, se till att inte riva gummi, medan någon trycker från utsidan på lämpligt område. Fortsätt att dra i repet över den övre delen av vindrutan, tills hela gummitätningen har halkat in på insidan av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59765.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.