Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar vindrutan på en 1967 och 1972 Chevy Truck

Du kan installera en vindruta på din 1967 eller 1972 Chevy truck direkt från ditt hem, spara lite pengar. Installationen är densamma för båda åren. För att spara lite pengar, gå till en automatisk haverera gården och se om du kan få en begagnad vindruta som är i gott skick. Sprickor och chips inte bara försämra din syn på vägen, kan de orsaka vindrutan splittras, för att inte nämna leder till en möjlig fix-it biljett. Saker du behöver
Damp frottéhandduk
Ny packning
Vindruta tätningsmedel
uretan
Stark nylontråd
Vaselin
Arbete handskar
Visa mer Instruktioner
1

Torka bort eventuell rost och smuts från bilens vindruta öppning. Gnid en handduk över den nya packningen för att ta bort tätningsmedel. Placera packningen på en varm, solig plats tills den mjuknar.
2

Dra packningen runt vindrutan. Se till att den slitsade sidan av packningen är vänd utanför av trucken. Kör en sträng tätningsmedel längs den nedre delen av packningen.
3

Spread vaselin i packningen: s yttre spår, sätta lite extra upptill och nedtill. Kör en stark nylonlina runt det yttre spåret. Börja längst ned i mitten och lämnar två långa ändarna av sladden hängande.
4

Be en assistent att placera vindrutan i öppningen från utanför lastbilen medan du vägleda nylonkorder på instrumentbrädan medan du sitter inne i fordonet.
5

Dra en sladd ut och runt vindruteramen att bringa gummiläpp av packningen på plats. Be din vän att trycka gummipackningen runt utsidan kanten av vindrutan.
6

Vänta 48 timmar, innan fordonet flyttas, så att tätningsmedlet att ställa.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59732.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.