Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur kan jag åtgärda fukt kommer in My Car?

Det finns många skäl till varför fukt kommer på insidan av ett fordon. Oftast tätningen mellan en dörrpanel och ram har försämrats eller ett fönster är inte rullade hela vägen upp. Alternativt kan ett felaktigt installerade vindrutan eller dörr fönster också orsaka fukt i ett fordon. Vissa fall kan fastställas hemma, medan andra kräver professionell hjälp. Saker du behöver
gummilister
Självhäftande
Plastskrapa
Vatten
Diskmedel
Automobile Protectant
X-Acto kniv
Visa fler instruktioner

1 Rengör längs dörrkarmen för att ta bort smuts och skräp som kan skapa luckor i tätningen och resultera i fukt kommer in i bilen.

Rengör fordonet. Vissa läckor orsakade kanske genom ett överskott ansamling av smuts och sot på insidan paneler i bilen. Ge bilen en grundlig rengöring och detaljer. Detta bör omfatta dörrskenan, dörrlås och weatherstripping områden på alla fordon öppningar.
2

Bestäm där fukt läcker i. Även om det kan tyckas självklart av fläckar i en bil, är det fortfarande fördelaktigt att dubbelkolla. Det kan finnas mer än en inkörsport för fukt. Fukt är oftast upplevs inuti en bil efter ett kraftigt regn eller flera inches av smältande snö. För att avgöra detta, kommer du vill urvattna bilen med en slang. Har en person på insidan för att ange var läckan kommer ifrån.
3

Skära weatherstripping i sektionen där läckan är om detta är källan till läckan. Weatherstripping är utformad för att hålla fukt ute och varm eller kall luft inne i ett fordon. Med tiden kan försämras från vägsmuts, smuts och några slipande kemikalier som används vid rengöring av bilar. Med X-Acto kniv, skär en skåra nedåt - till bilen ram - vid båda ändarna av bandet. Detta är ganska flexibelt, därför bör det vara lätt att dra weatherstripping bort av ramen för fordonet.
4

rester Skrapa lim från bil ram. Använda en plast skrapa, sakta bort kvarvarande klister från bilens ram. När detta har tagits bort, använd tvål och vatten för att rengöra området några rester, smuts och skräp.
5

Klipp och tillämpa ny weatherstripping. Mät avståndet och såga en ny bit av gummilister till ¼ tum längre än den uppmätta längden. Applicera lim till fordonsramen och fäst ny weatherstripping. Stoppa den extra kanten i gamla weatherstripping. Detta lindrar eventuella luckor i skyddet.
6

Ansök fordonsindustrin Protectant till weatherstripping och fordonets ram. Protectant skapar en kappa som håller weatherstripping flexibelt så att det inte kommer att spricka eller gå sönder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59596.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.