Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur till rensa upp en Auto Läckage Window Water

Efter en tid, blir det oundvikligt att tätningen på din bil kommer att börja spricka och läcka. Den är tätad med uretan, som så småningom kommer att bära ner och spricka. Efter lokalisera läckan, kan du rengöra området, men utan att fastställa läckan, du riskerar upprepade problem. Saker du behöver
Urethane sealer
Trim-demonteringsverktyg
Soap
Vatten
Sponge
Luddfri handduk eller trasa
Visa fler instruktioner
Rengöring av vattenläcka
1

Torka upp vattnet med en luddfri handduk eller trasa. Om du inte använder en luddfri handduk, riskerar du att göra en större oreda, med ludd på dörren och Stoff.
2

Shampoo din bil. Detta steg är särskilt viktigt om det har kommit in vatten och hade tid att sjunka in i någon del av din inredning. Om vattnet inte är rensade ut och sändes ut, riskerar du lukten av mögel omkörningar din bil. Schamponering kommer också se till att vattenskador inte kommer att färga tyget.
3

Öppna alla fönster och låta bilen tid att torka. Om inredningen har blivit våt, kommer att lämna windows öppen minimera och mögel skador. Addera Reparera fönstret Leak
4

Bänd upp fönstret tätningen där den är sprucken eller skadad. Använd trim borttagningsverktyg och kila in den under trim.
5

Rengör glaset längs kanterna med tvål och vatten. Torka med en ren handduk. Kanten av glaset är vad trim grabs, så vatten inte kan komma in. Rengöring det kommer att ge bättre vidhäftning.
6

Place uretan sealer längs kanten av glaset i en tunn linje eller vulst.
7

Skjut fönstret tätningen på uretan och håll i några minuter.
8

Låt uretan torka eller härda. Normalt är 24 timmar räcker, men se till att läsa anvisningarna på uretan sealer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59595.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.