Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar en Sliding Rear Window på en Dodge Dakota

Den bakre Luckan i Dodge Dakota är ett underbart sätt att få lite extra ventilation i hytten. Men om du använder sängen av din lastbil väldigt mycket det är möjligt att skada den bakre skjutbara fönster. Om fönstret är sprucken eller ramen hos fönstret är böjd, är det bättre att installera ett nytt fönster för att hålla glaset från sprickbildning ut ur ramen helt. Installera en ny bakre glidande fönster i en Dodge Dakota kan kompletteras med grundläggande handverktyg. Saker du behöver
Gummi fönstertätningsenhet
Woven rep
Assistant
Visa fler instruktioner
1

Wrap packningen gummi fönstret runt kanten av den nya Luckan montering. Se till att du placerar fönstret församling i utsidan koll på packningen. Gummipackningen bör passa tätt runt fönstret. Det kan vara nödvändigt att använda en skruvmejsel för att manövrera den sista biten av packningen på kanten av fönstret församling.
2

Press vävd rep i främsta tätningsspår av gummit fönstertätningsenheten. Börja sätta repet på toppen i mitten på fönstret. Se till att åtminstone en fot av rep blir hängande över kanten av packningen i båda ändarna av repet. Repet måste sättas in i packningen hela vägen runt fönstret församling.
3

Placera fönstret på plats med hjälp av en assistent.
4 < p> Gå in i hytten och börjar sakta dra i vävd rep. Den tätande kanten av packningen kommer att dras in lastbilshytten och över metallen av hytten. Fortsätt att dra hela vägen runt fönstret. Det bör vara svårt att ta bort repet eftersom packningen kommer att skapa en tät tätning mellan lastbilshytten och fönsterkarmen. Var inte rädd för att använda en liten muskel vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59465.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.