Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man reparerar en vindruta Spider Crack

Reparera en vindruta som används för att betyda att göra en tid för att ta bilen in till återförsäljare, att få en uppskattning, om godkännande av offert, väntar igen för reparationerna ska börja och slutligen betala en stor näbb för arbetskraft, service och reservdelar. Nu finns det flera olika typer av byggsatser vindrutan reparation som är lätta att använda utan hjälp av en professionell mekaniker. Dessa satser kan hittas i de flesta bildelar butiker. Varje kit kommer också med en rad enkla att följa anvisningarna. Saker du behöver
Vindruta reparationssats
pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla glassplitter kvar i sprickan med rakblad medföljer i satsen. Skrapa över varje linje spricka att säkerställa att inget glas kvar. Tvätta vindrutan med vatten och torka av med en pappershandduk.
2

bort sugkopparna från vindrutan reparationskit och placera dem över sprickan. Området i mitten mellan kuporna bör vara strax ovanför spindeln spricka. Tryck de fyra sugkoppar på vindrutan för att fästa dem på plats.
3

Skruva den medföljande reparera röret i mitten av sugkoppen apparaten. Fortsätt att skruva röret tills den sitter stadigt mot centrum av sprickan. Sitta inne i bilen för att få en klar bild av röret. Se till att röret är i centrum av sprickan. Flytta röret som behövs.
4

bort centrumskruven på reparation röret genom att skruva loss den. Den öppna änden av reparationen röret kommer att förbli på plats på toppen av sprickan. Ta upp den medföljande reparation harts och sakta droppa fem till sex droppar in i centrum av den fasta reparera röret.
5

Sätt mittskruven till reparation röret och dra åt tills den nuddar vindrutan . Dra åt skruven mer att tvinga massan till sprickan. Skruva loss den kortfattat att avlägsna eventuell luft dra åt skruven till vindrutan. Håll skruven ordentligt på plats i minst två minuter.
6

Skruva fast reparera röret och placera ett ark av tillhandahålls plexiglas över den våta hartsen. Tryck fast plexiglas mot vindrutan. Fast skrapa plexiglas över ledningarna och knäcka det täcker med rakblad. Vänta på plexiglas och harts för att ställa minst en till två timmar.
7

Peel plexiglas remsan försiktigt bort från sprickan. Skrapa eventuella kvarvarande plexiglas bort med rakblad. Sprickan ska nu fyllas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59587.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.